Cursus Sterrenkunde voor Beginners 2016

Inventarisatie Cursus Sterrenkunde voor beginners,
Vorig jaar had Galileo een cursus sterrenkunde voor beginners gepland. Helaas is deze niet door gegaan bij gebrek aan voldoende belangstelling.
Er bereiken ons nu signalen dat er mogelijk nu wel voldoende deelnemers bij elkaar te krijgen zijn.
Daarom de vraag: heb je interesse om deel te nemen aan een beginners cursus sterrenkunde? Zo ja, dan graag je reactie per mail. Bij voldoende interesse zullen wij kijken wanneer, waar en door wie de cursus gegeven c.q. gehouden kan worden en wat de kosten zijn voor leden en voor niet-leden. Diegenen die zich de vorige keer hebben aangemeld zal ik ook zelf per mail benaderen. Maar toch graag ook een eigen reactie, omdat ik niet weet of ik van iedereen de naam en mailadres heb. Wij zullen jullie van de voortgang op de hoogte houden.
Interesse meldingen kunnen gestuurd worden aan r.g.klinkenberg@hotmail.nl of willemengels@me.com .

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.