Uitgebreide crusus over het zonnestelsel van start

In maart gaat de cursus De kosmos in beelden: het zonnestelsel van start door Servé Vaessen van start.

In 10 bijeenkomsten voert Servé de cursisten door het zonnestelsel; gebruikmakend van het laatste materiaal van o.a. de NASA. Naast de planeten passeren ook de belangrijkste manen en de andere objecten zoals de kometen en planetoïden. Meer informatie vindt u in de Sterrenbode van februari 2012 en elders op deze website (genda en verenigingsnieuws).

De kosten bedragen circa 55 euro voor leden. Niet leden betalen 10 euro meer. Hiervoor krijgt u een reader en de presentatie. Aanmelden zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 5 maart bij Servé Vaessen tel. 043 3611874, servevaessen@hetnet.nl.

De cursus is op de woensdag van 19.30 tot 21.30. De cursus start op 21 maart en loopt tot en met 30 mei. Alleen op 2 mei is er i.v.m. de meivakantie geen cursus.

De locatie is café zaal Aan de Kirk in Sibbe (ook de locatie van de lezingen).

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.